Online events

Of je nu een online kookworkshop, event of ledenvergadering wil organiseren, ik help je er graag bij. Een live-uitzending verzorgen via Zoom, Teams, Facebook, YouTube of een ander platform kan al heel simpel met één telefoon. Wil je een stuk professioneler overkomen of meer mogelijkheden hebben met bijvoorbeeld het Instarten van filmpjes, het laten zien van documenten of meerdere camera’s? Dan komt er wel wat meer bij kijken. Ik help je graag om een passende oplossing voor jou online event te vinden.

Bitterballen bakken

Of ik kon helpen bij het streamen van een kookworkshop bitterballen bakken voor de leerlaren van een basisschool? Maar natuurlijk! Door het plaatsen van twee camera’s, een van voor, en een van bovenaf, kon de bitterballen workshop goed in beeld gebracht worden. De workshop werd uitgezonden via Zoom. De deelnemers konden hierdoor live vragen stellen en zelf hun creaties laten zien.


Online Inwonerssessie

Hoe kom je als politieke partij in Corona-tijd in contact met je inwoners? Precies, net zoals alles in deze tijd gaat; online. Voor Gemeentebelangen Noordenveld organiseerde ik samen met een kleine werkgroep binnen Gemeentebelangen een online inwonersessie via Zoom over de toekomst van Roden. Daarbij was de zoom-sessie ook live te volgen op het Facebookkanaal van Gemeentebelangen. Voorafgaand zijn filmpjes opgenomen om de vier thema’s toe te lichten. Deze werden tijdens de online inwonerssessie ingestart. Mooi dat je op deze manier toch in gesprek kan gaan met je inwoners. De avond werd dan ook al zeer succesvol ervaren.

Online Pubquiz

Bij gebrek aan beter ben ik met Erick en Ilona begonnen met het maken van een online pubquiz voor de inwoners van Roden en omstreken, waarbij wij de deelnemers oproepen om vooral borrelpakketten en tapasplanken bij de plaatselijk horeca te bestellen. De vragen maken en bedenken we met z’n drieën. Vragen die gesteld worden, maar ook muziekfragmenten, filmpjes en afbeeldingen komen voorbij in deze quiz die wij live uitzenden op de Facebookpagina van Gebrek aan Beter. De live uitzending is een dynamische show met meerdere camera’s, veel filmpjes, muziek en onderlinge interactie doordat wij alle drie over een microfoon beschikken.


Podcast


Sinterklaas intocht

Niets doen is geen optie. En daarom kwam Sinterklaas in het Corona jaar 2020 niet per boot in Roden aan, maar online via Facebook. Vanaf het tijdelijke huis van Sinterklaas organiseerde Sinterklaas met de pieten een leuke online show met leuke verhalen, liedjes en vooraf opgenomen filmpjes die live werden uitgezonden. Het werd een goed bekeken show, die ook nog eens werd uitgezonden op de lokale omroep!

×