Echt leuke dingen

Filmpjes

24 – 12 – 2020 | Een nieuwe hit van de Vereniging voor Volksvermaken Roden; Jingle Bells! | Een kerstgroet van de fractie van Gemeentebelangen Noordenveld. | Thuis uit eten met het kerstmenu van het Wapen van Drenthe. Ja, ik heb weer een paar leuke filmpjes mogen maken!

Online Sinterklaasshow

21 – 11 – 2020 | Niets doen is eigenlijk ook geen optie. De Vereniging voor Volksvermaken Roden staat niet bekend om het stil zitten. De Sinterklaasintocht kon vanwege Corona niet door gaan en dus zocht de vereniging naar andere mogelijkheden. Sinterklaas op een platte kar door het dorp rijden bijvoorbeeld. Bij alle opties zaten nogal wat haken en ogen en dus kwamen ze weer snel op het world wide web terecht. Met de danspietjes, de turnpieten, Piet Jeffrey en natuurlijk Sinterklaas himself maakten we er een mooie, goed bekeken show van, die ook nog eens werd uitgezonden op de lokale omroep! 

Online inwonerssessie

05-10-2020 | Hoe kom je als politieke partij in Corona-tijd in contact met je inwoners? Precies, net zoals alles in deze tijd gaat; online. Voor Gemeentebelangen Noordenveld organiseerde ik samen met een kleine werkgroep binnen Gemeentebelangen een online inwonersessie via Zoom over de toekomst van Roden. Daarbij was de zoom-sessie ook  live te volgen op het Facebookkanaal van Gemeentebelangen. Voorafgaand zijn filmpjes opgenomen om de vier thema’s toe te lichten. Deze werden tijdens de online inwonerssessie ingestart. Mooi dat je op deze manier toch in gesprek kan gaan met je inwoners. De avond werd dan ook al zeer succesvol ervaren. 

De Lus van Roden Live

15-07-2020 | Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het kan. Dat was een beetje het motto bij de Lus van Roden Live. Het CoRodermarktlied smaakte naar meer en de Vereniging voor Volksvermaken Roden wou toch nog zichtbaar blijven en ook in Corona-tijd het volk blijven vermaken. Aan de bar kwam ik met het idee voor een liveshow rondom de Lus van Roden die met inzet van velen compleet uit de hand liep! In positieve zin, dat zeer zeker!

 

CoRodermarktlied

27-05-2020 | Enkele tienduizenden keren is het al bekeken; Het Corona lied van de Vereniging voor Volksvermaken. Het werd geboren, en is in now-time volwassen geworden met complete studio opname en videoclip!

 

Coronatijd

02-05 -2020 | Wat ga je doen in Corona tijd? Blijf je je aan de regels houden? Of ga je clandestien toch een gezellige avondje met je vrienden organiseren? Koningsdag moesten we binnen thuis vieren, maar dat kwam de handel op de vrijmarkt niet ten goede. Sport mocht ook niet meer. En dus ging er ook een streep door mijn wekelijkse rondje op de golfbaan. En als ik niet naar de golfbaan mag, moet de golfbaan maar naar mij komen!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]
×